nika
nika
nika

Nika Jankovic

Sinds september 2014  geeft Nika bij DanceFlow moderne dans en modern jazz. Samen met Tim begeleidt zij tevens de Demogroep bij het maken van choreografieën, het repeteren en bij hun optredens. In juli 2014 behaalde zij haar diploma als docent, danser, choreograaf en coach theaterdans aan de Academie voor theater en dans.

Sinds jong, was ik getraind in klassieke en moderne technieken, zoals Graham, Cunningham, Release, Contact improvisation, Partnering en Floorwork.

Als choreograaf en docent had ik de mogelijkheid om samen te werken met ICK Amsterdam (Emio Greco), jeugdtheater de Krakeling en met Conny Janssen Danst.

Als uitvoerend danser heb ik stage mogen doen bij "Conny Janssen danst".

De leerlingen zijn mijn grootste drijfveer in de lessen die ik geef, dus mijn manier van lesgeven pas ik aan op wat zij kunnen en willen bereiken. Mijn lessen zijn open en ontspannen en ik help mijn leerlingen graag naar een hoger fysiek niveau. Daarbij vind ik het ook erg belangrijk dat de dansers hun plek binnen de groep vinden en hun eigen persoonlijkheid als danser en artiest ontwikkelen. Mijn hoofddoel is dat we dansplezier vinden tijdens mijn lessen en dat de uitdagingen die we tegenkomen, hopelijk een mooie leerervaring worden.

Specialisatie: Modern, Modern jazz, Yoga

Opleiding: Docent theaterdans aan de Academie voor theater en dans

Email: nika@danceflow.nl

Welke lessen kan je bij mij volgen:

Dinsdag 19:00 Demogroep
Dinsdag 16:00 Modern/Jazz 1
Dinsdag 17:00 Modern/Jazz 2
Dinsdag 20:30 Modern/Jazz 3
Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2018 | Powered by Blokker Design 2011 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring