dansactiviteiten
dansactiviteiten
dansactiviteiten

Dansactiviteiten

Naast de reguliere lessen, organiseert DanceFlow tal van dansactiviteiten. Natuurlijk Dans& in 't Fort, maar ook voorstellingen. Daarbij is het ook mogelijk om je partijtje bij DanceFlow te vieren. Voor een actuele agenda van de activiteiten verwijs ik u naar de website of naar de nieuwsbrief die ongeveer elke twee maanden wordt gemaild en van de website te downloaden is.

Zomerdansactiviteiten

Dans& in 't Fort is voor tieners, volwassen, jongens en kinderen vanaf 10 jaar, die zich ook tijdens de zomervakantie willen uitleven op het gebied van Dans, Theater, Zang, Beeldende kunst en veel meer. Een hele week lang (meestal de eerste week van de zomervakantie), zorgen gediplomeerde en ervaren docenten voor inspirerende lessen, workshops en andere activiteiten op kunstzinnig en soms ook spiritueel vlak! Ook wordt voor de kinderen en tieners iedere avond een avondprogramma georganiseerd met spellen, speurtochten, feesten en nog veel meer.

De Dans& week speelt zich af op een boerderij in Geesteren. Een geweldige plek waar theaterdocente Hedwig woont en werkt! Ga naar de website en schrijf je in voor een onvergetelijk kamp!

Agenda Gallery Docenten Winkelmaandje
DanceFlow © 2023 | Algemene voorwaarden | Privacyverklaring | Huisregels